Nokkosen konepajalla

Töissä Nokopalla

Nokopa Oy

Töissä käyminen on iso osa ihmisen elämää. Jokaisella meistä on toisinaan hoidettavia asioita, jotka vaativat läsnäoloamme, ja siksi meillä joustetaan tarpeiden mukaan yhdessä sopien. Pyrimme siihen, että töihin voi hyvillä mielin tulla, ja että työkavereiden kanssa on kiva juoda aamukahvit.

Meillä on käytössä liukuva työaika, ja töihin voi tulla klo 6–9 välisenä aikana. Käytössämme on myös työaikapankki, jonne voi halutessaan säästää tehtyjä tunteja pitääkseen niitä vapaana haluamanaan ajankohtana. Työaikapankki mahdollistaa myös nelipäiväisen työviikon tekemisen halutessaan.

Pyrimme auttamaan ihmisiä ammatillisessa kasvamisessa, ja elämässä eteenpäin muutenkin. Otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan, ja useita on toteutettukin. Tiettyjä töitä tekevä ihminen on tekemisensä asiantuntija, ja parhaat ehdotukset löytyvät sieltä. Kaikista asioista keskustellaan avoimesti aikuisten ihmisten kesken, ja myös rahasta pitää pystyä keskustelemaan. Noudatamme teknologiateollisuuden tessiä.

Meillä on laaja-alainen työterveyshuolto ja tapaturmavakuutus. Olemme työntekijöihin yhteydessä vain tarvittaessa, ja siitä on keskusteltu, millaisessa tilanteessa voi olla yhteydessä. Myös meille yrittäjille vapaa-aika työstä on edellytys palautumiselle.

Koneemme ja laitteemme käyttävät sähköä energialähteenään, ja vuokratilamme lämpenevät pelletillä. Kierrätämme kaiken materiaalin, jota työstämme. Teräslastut kuljetetaan Kuusakoskelle kierrätystä ja loppukäsittelyä varten. Puumateriaalit, pahvit, energia- ja biojätteet kierrätämme myös.

Koneidemme käyttämien työstönesteen ja öljyn jäämät kuljetetaan jätehuoltolaitokselle. Muita aineita, kuten maaleja, käytämme vain vähän.

Kuvia vuosien varrelta