CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä Lahdessa

Tarjoamme alihankintana koneistus- ja hitsauspalveluita. Palveluihimme kuuluvat CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, uritukset, vierintäpistohammastus ja vierintäjyrsinhammastus. Konekantamme mahdollistaa vaativat ja monimutkaiset koneistukset. 

Valmistamme erilaisia tuotteita ja koneiden osia metallista sekä käsin että tietokoneohjattuna. Voimme myös valmistaa kappaleet piirustuksista lähtien valmiiksi tuotteiksi. 

Katso referenssimme täältä ja kysy lisää!

Lisätietoja koneistamiseen liittyvissä asioissa:

Mikko Nokkonen
mikko.nokkonen@nokopa.fi
050 512 3480

Tarjoamme luotettavat koneistus- hitsaus- ja teräsrakennepalvelut

Meillä on pitkä kokemus metalli- ja hitsauspalveluista. Koneistamme koneiden ja laitteiden osia teräksestä ja muista seosmetalleista. Valmistamme teräsrakenteita ja erilaisia teräskokoonpanoja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarjoamme luotettavaa ja joustavaa palvelua koneistamisessa, hitsauksessa ja teräsrakenteiden valmistamisessa.

CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä

CNC-jyrsintä ja CNC-sorvaus tehdään ohjaamalla työstökoneita CNC-ohjauksella. CNC-sorvaus on tietokoneohjattu prosessi, jolla valmistetaan erilaisia kappaleita poistamalla materiaalia sorvaamalla. CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä voidaan tehdä syöttämällä tiedot manuaalisesti tai siihen voidaan myös käyttää 3D-mallia. Käytämme koneistuksessa 3-, 4-, ja 5-akselityöstökoneita. Teemme myös uritukset, vierintäporahammastukset ja vierintäjyrsintähammastukset.

Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa koneistamiseen liittyvissä asioissa!