Tämä on esimerkkisivu referensseille.

Referenssit

Tämä on esimerkkisivu. eli jaettaisiin referenssit kahteen osaan: kuvagalleriaan ja avattavaan referenssisivuun (joka on siis se, mikä nykyään on pelkästään käytössä. Kuvagalleria olisi uusi juttu)

Tämä tässä alla on kuvagalleria.

Eli tuossa yllä on kuvagalleriaelementti. Noiden kuvien suhteen, missä on vain yksi kuva eikä esittelytekstiä, se on fiksumpi ratkaisu, koska noita ei erikseen tarvitse avata alasivulle, vaan ne aukeavat tuosta suoraan isoksi klikkaamalla.

Sitten taas tuossa alla on sama vanha referenssielementti, jonka saa klikkaamalla auki ja sieltä löytyy lisää kuvia ja tekstiä. Se toimii niille referensseille, joilla on useampi kuva ja esittelytekstiä. Tekisin siis niin, että poistaisin tuosta alta ne referenssit joissa on vain yksi kuva eikä esittelytekstiä ja siirtäisin ne tuohon ylös kuvagalleriaan.

HUOM! Nyt näissä on tällä testisivulla nyt molemmissa sama sisältö, mutta se varsinainen homma olisikin järjestellä yhden kuvan referenssit kuvagalleriaan ja jättää loput (esim työmaakohteet) samalla tavalla kuin ne nytkin sivulla ovat.

Teräsrakenteet

Valmistamme ja asennamme teräsrakenteet rakennuksille sekä teollisuuteen omalla nosturikalustolla

Koneistaminen

Valmistamme ja asennamme teräsrakenteet rakennuksille sekä teollisuuteen omalla nosturikalustolla

Laatu ja ympäristö

Päätoimialaamme ovat teräsrakenteiden konepajavalmistus ja asennus, alihankintahitsaustyöt sekä CNC- ja manuaalikoneistuspalvelut. Pystymme tarjoamaan laadukkaita hitsattuja ja koneistettuja teräskokoonpanoja.

Toimipisteemme sijaitsevat Heinolassa ja Orimattilassa.

dekra